Ben weer iets vergeten

23-01-2017 10:52

We hadden dit jaar een verzoek om 25 kerstpakketten samen te stellen, blijft moeilijk om origineel te blijven met de producten die met bijen en honing te maken hebben...

Maar gelukt. Vrijdag begonnen met vullen en samenstellen van de pakketten en de dag erna afgeleverd. Was even aanpakken met z'n twee-en.

We hadden er o.a. inzitten mede- natuurlijk! Een washandje met een bijenzeepje, honing van het Weitje (door ons verwerkt in potjes), bloemen/bijenzaad van Vreekens (een bijzondere  groente- en insectenzadenwinkel waar werkelijk ALLES te vinden is wat zaden betreft, maar ook voor producten betreffende het cultiveren van (vergeten) groenten. Nou ja, ik ben reuze enthousiast over de winkel: www.vreeken.nl/

 

Verder nog wat honinglollies of honingsnoepjes, natuurlijk chocoladebonbons in de vorm van een bijenkorfje met onze eigen honing er in verwerkt, gemaakt door de heer A van der Hoogt uit Sliedrecht: hij heeft een eigen facebook pagina!

Dan nog de (bloemen) bak gemaakt door clienten van Syndion waar een ieder van kan maken wat hij/zij zelf wil natuurlijk.

 

Hier wat fotootjes van de pakketten:

Dit was het pakket van 2015: