Braderie Verpleeghuis Waerthove

20-06-2015 17:40

Jawel, vanmorgen zijn we naar Verpleeghuis Waerthove gegaan na uitgenodigd te zijn om met onze bijenproducten mede de markt te bemannen. Het was een gezellige dag, het regende gelukkig niet, was meer bewolkt dan zonnig, dus ging de jas aan, dan weer uit, dan weer aan, dan weer uit....

Er was gezorgd voor muziek, live-muziek dan, 's morgen een big-band en 's middags een band die Franse liederen speelde: www.joliecoeur.nl/nl/nl2_joliecoeur.html en dat maakt de sfeer toch ook op zo'n dag vind ik. 

 

De bewoners werden door vrijwilligers begeleid over de braderie, ik had wel het idee dat veel bewoners het leuk en gezellig vonden. 

Wij hebben genoten van de dag en dat zegt toch ook al wat.

Oh, en we hebben nieuwe producten gevonden die we eventueel zouden kunnen gebruiken voor in een eigen gemaakt kerstpakket.

We hebben in gedachten om aan het eind van het jaar een kerstpakket samen te stellen uit natuurlijke en zelfgemaakte producten. Het liefst producten uit de streek, zoals een bolletje kaas van de kaasboerderij in Giessenburg, maar ook bijvoorbeeld koekjes of schuimpjes gemaakt door "De Kletskoek"  (zie foto's onderaan).

Maar ook verschillende producten die bewoners van Waerthove hebben gemaakt tijdens de 'knutseluren', zoals zelfgemaakte stoffenzakjes met lavendel of rozenblaadjes erin. Of een theezakje verpakt op een aparte, leuke manier. Van die producten die niet machinaal gemaakt zijn, maar creaties van mensen zelf.

Of dit:

Ik heb alleen het email adres van De Kletskoek: [email protected], voor als iemand iets aan de bakkers vragen wil...

Of dit:

Da's leuk toch?! 

En zeg nou zelf, als je dit ziet wil je toch meteen de pot openmaken en op je brood smeren?