Dat meen je niet!!!

01-07-2015 07:20

Ja hoor, dat gebeurt mij niet..

Dus wel, gewoon naief onkruid trekken voor de bijenkasten, denk je ze een dienst te verlenen...Dat vond ééntje toch van niet en prikte mij meteen -zonder eerst te twijfelen-  in de bovenlip. Nu heb ik een dikke bovenlip, natuurlijk, en een rechterwang die helemaal dik is en afhangt. Het voelt alsof je enkele verdovingsprikken bij de tandarts hebt gehad. Het doet mij denken aan die periode toen bij mij -op jongere leeftijd- 3 verstandskiezen tegelijkertijd werden getrokken. Toen voelde ik mij ook zo zielig....en opgezwollen in het gezicht.

Je snapt natuurlijk wel dat ik geen foto plaats, wat een blamage. 

 

Overigens had ik wel de epipen gebruikt, dit keer voelde de reactie anders dan de keer daarvoor toen ik in mijn hand geprikt werd. Toen had ik nergens last van, de hand zwol niet op. Zou het komen doordat ik afgelopen week ook een injectie bij het ziekenhuis heb gekregen, zo'n bijengiftherapie programma is dat. Met de bedoeling dat het lichaam niet zo heftig zal reageren op een bijensteek.

Dus toch maar effe overleg gepleegd, kwam de ambulance -zonder sirene gelukkig- en kwamen checken of ik inderdaad nog aanspreekbaar was en hebben meteen zo'n infuus aangelegd om er een middel in te spuiten om die verdikking van de lip en gezicht tegen te gaan. Was overigens een erg goede service van het ambulancepersoneel en de 112-centrale. Persoonlijk begrijp ik die agressie tegen hen niet hoor, maar dat is een ander onderwerp.