De kerstpakketten vorderen.

04-12-2015 17:17

Zo langzaamaan hebben we bijna alle producten in huis om het kerstpakket samen te kunnen stellen, nog enkel de mede en de chocolade bonbons ophalen straks. 

 

Net nog 33 kilo kaas gaan ophalen bij de boer in Hoornaar die z'n kazen zelf maakt. Mooi gezicht is dat want het (geimproviceerde) winkeltje is in de deel waar de kazen liggen te rijpen. En daar ligt me toch een aantal kazen, zowel groot als klein en natuurlijk in allerlei smaken en ook met allerlei kruiden gemengd. 

 

De bedoeling is ook dat we van alle producenten een kaartje kunnen bijvoegen zodat duidelijk is waar de producten vandaan komen en wie ze gemaakt hebben. Dat was onze opzet ook: eigen gemaakte (eenmanszaak) producten uit de directe omgeving. Wat redelijk gelukt is, enkel de kaas uit Hoornaar is wat verder weg.

 

Ik ben reuze benieuwd hoe het gaat uitpakken qua pakketontwerp, maar ook of de mensen die de pakketten krijgen het ook leuk vinden. We zullen het maar afwachten, niet?

Ik zal een foto plaatsen wanneer we de pakketten gemaakt hebben om te laten zien wat het eindresultaat wordt. Als ik het tenminste niet weer vergeet!