Even een up-date

07-12-2016 07:43

Niet echt iets betreffende de tuin noch over de schapen, maar eenmaal aan een carpale tunnel geopereerd ben je even een kleine week uitgeschakeld. Gelukkig helpen dochter lief en Raymond mij veel. Zelf een kattenblikje opentrekken moet nog even wachten.

Het doet geen pijn, is alleen effe onhandig, al het werk moet even  worden uitgesteld. Ik bespaar jullie maar een foto van de operatieplek.

(Kleine uitleg wat een carpale tunnelsyndroom is: www.xpertclinic.nl/hand/carpaal-tunnel-syndroom/ ).

 

Met de schaapjes gaat het gelukkig goed, we hebben een nestje van 3 kittens weggehaald bij de schapen, moeders wilde ze niet meer voeren (ze had tenslotte al een nest eerder gehad en ze is wederom drachtig). Dat hebben we besloten nadat we 2 dode kittens in het nest (een hoopje hooi) hebben gevonden.

Van eentje hadden we grote twijfel of die het zou halen, maar hij is erdoor gekomen en mag bij ons blijven. De andere twee hebben een huisje gevonden bij een collega van Raymond.

 

Op 14 december staan we op een marktje bij de Merwebolder, is overdekt en lijkt me wederom erg leuk. 

Start om 14.00 en stopt om 21.00 uur. Ik heb snel even op hun site gekeken, maar heb er geen vermelding over gevonden. Misschien komt dat later wel.

site: www.asvz.nl/over-ons/nieuwsoverzicht/2015/11/15/kerstmarkten-bij-asvz/

 

Verder wordt er weer een kerstmarkt georganiseerd op de Kerkbuurt op donderdag 16 december en zaterdag 17 december, plaats: Merwede-/Hemaplein. Donderdag van 12.00-22.00 uur en zaterdag van 10.00-17.00 uur. Er komen 30 kraampjes te staan, er wordt voor muziek gezorgd en tevens voor verdere gezellige activiteiten en gebeurtenissen. Daar staan we natuurlijk ook, die gezelligheid willen we niet missen!