Even mijn gram kwijt!!!

15-08-2016 11:53

Wat mij meteen opviel toen de dierenarts kwam (voor mijn schapen) vandaag en het terrein opliep was dat hij zag dat één van de katten die daar rondloopt, een oog verloren heeft en dat het behandeld moet worden. Dat zei hij zo even terloops. Tsja zei ik, sommige eigenaren nemen het niet zo nauw met dierenliefde. Het flapte eruit voordat ik het wist. Overigens zijn de 5 katten NIET van de eigenaar van het landje dat ik huur!

 

Ik heb serieus nagedacht of ik het dier zou laten opereren, want ik denk dat dat dan toch zal moeten gebeuren -op z'n minst die oogkas dichtnaaien- , maar ben tot de constatering gekomen dat er 5 katten lopen die ik al eten geef. Ik kan hun medische kosten niet betalen, ik kan ook niet de dierenpolitie bellen omdat de eigenaar van de katten al gedreigd heeft mijn schapen mee te nemen en Joost mag weten waar ze dan terechtkomen. 

 

Misschien niet netjes en eerlijk om dit hier te vermelden en te noemen, maar ik voel mij ook gefrustreerd en met mijn rug tegen de muur sta en niets kán doen. Of niets durf te doen. 

Kijk, ik ben natuurlijk ook niet vrij van fouten met mijn dieren, maar probeer wel zo goed als mogelijk "problemen/gebeurtenissen" met de dieren op te lossen.