Jawel, jawel, jawel..........de 1e dag bij Jumbo van Geest is fantastisch geweest!

16-01-2015 19:34

 

Vandaag hebben Raymond en ik van 11.00 tot 17.00 uur in de Jumbo van Geest gestaan om onze honing te promoten en om mensen kennis te laten maken met het fenomeen "bijen".

 

Laten we zeggen dat 1 op de 7 mensen geinteresseerd bleven staan kijken en ons verhaal aanhoorden. Natuurlijk bleven wij maar doorpraten over die geweldige insecten: de bijen. Soms weten we niet van ophouden en dan ontstaan er grappige situaties. Veel mensen wilden wel proeven en waren verbaasd over de zachte smaak van de Balsemienhoning.

En soms werden er gewoon gesprekjes gehouden over van alles en nog wat. Moet ook kunnen. Het is voor ons ook leuk om op deze manier in contact te komen met andere Sliedrechters. Ik ben benieuwd wat de dag van morgen ons brengen zal. Zaterdags is het vast nog drukker dan vandaag (vrijdag). Dan staan we van 10.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig langs zou ik zeggen, al was het alleen om een praatje met ons te maken.....

 

Ik wil nog even vermelden hoe ontzettend leuk wij het vinden dat de familie van Geest ons deze kans aanbiedt om onze honing te promoten.