Kinderfeestje gisteren thuis.

18-07-2014 09:15

Lollig, er werd ons gevraagd door vrienden of we een kinderfeestje konden organiseren. Wij wilden graag, maar wat vertel je, wat laat je zien en hoe kun je hun aandacht vasthouden, mag je ze ook andere dingen laten zien dan de bijen?

Ik ben dan altijd zo perfectionistisch.....Raymond is relaxter daarin en hij deed het ook erg goed (zoals uit de foto's opgemaakt kan worden). 

Hij heeft laten zien hoe je honing slingerd en hoe lekker als dat is, dus er werd gretig met de vingertjes in de slinger gesmeerd. 

We hebben ze ook de vissen laten voeren die jammer genoeg niet echt hapten, ik denk dat ze het ook te warm hadden), zelfs de kippen kwamen niet enthousiast aanrennen bij het zien van voer. Maar ik geloof dat de jongens dat niet heel erg hebben gevonden. Ze hebben wel eieren gevonden (die ik een beetje opzichtig had neergelegd), tsja het moet wel leuk blijven hé.

Ze kregen een klein cadeautje mee en een eitje in een kippendoosje, stelt natuurlijk niet veel voor, maar ik geloof dat ze het wel leuk vonden.

 

En wederom krijg je dan ter plekke idee-en voor een volgende keer (misschien?). Was kort maar wel erg leuk. En bravo voor het kleine grut, ze hebben het hartstikke goed gedaan. En dat met die warmte!