Late Summer Fair 2019

14-09-2019 09:02

Verdronken tijdens de Late Summer Fair op 7 september in Sliedrecht.

Allemaal wensen om mooi weer alsjeblieft want als het net zo nat wordt als afgelopen twee dagen vrees ik het ergste qua drukte. Ze hebben dit jaar de kraampjes doorgetrokken door de Kerkbuurt aan toe. En de Action is eindelijk klaar qua bouw. Wat heeft dat lang geduurd die verbouwing! Wel jammer van de hoeveelheid lege winkelruimtes die er zijn...Waarom maken ze het nieuwe ondernemers niet makkelijker financieel door het eerste jaar de huur van zo'n winkelpand lager te maken?

Snap ik niet hoor. Maar ja.

 

Wel, verzopen zijn we zaterdag.....Het was niet druk, er kwamen gelukkig wel wat mensen langslopen maar dat was niet veel hoor. Ik denk dat de meeste mensen op de Kerkbuurt waren, waarschijnlijk vanwege de opening van de Action. Maar de kraampjes stonden ook veel te ver uit elkaar. Als je bij ons kraampje was dan moest men toch een stuk doorlopen voordat de andere laatste kraampjes te zien waren en ik moet zeggen...ik zag veel mensen bij onze kraam kijken en liepen weer terug richting Kerkbuurt. Het moet verschrikkelijk zijn geweest voor de andere mensen die daar kraampjes hadden staan, want zij zullen dan al bijna helemaal geen aanloop hebben gehad. Ik vind het erg jammer voor hun. Want dan duurt een dag echt lang. Naast het feit dat je je huurkosten niet uit je verkoop haalt die dag.

Ik heb foto's gemaakt (toen er een beetje zon was), maar niet echt scherp helaas. 

Rond 15.00 uur begon het wel zo hard te regenen dat onze broeken van het opspattende regen water helemaal nat werden aan de achterkant. Ja, en dan is de toeloop natuurlijk wel afgelopen want tegen 16.00 uur zou de markt stoppen. En mensen zijn niet geneigd even snel nog in dit slechte weer de markt over te lopen. Erg jammer. Overigens vind ik de mensendrukte de afgelopen jaren op de Fair ook erg tegen vallen. We hebben wel betere tijden gehad op de Fair, maar dat lijkt met de jaren steeds meer terug te lopen. 

Nou ja, het is nu eenmaal zo, niet?!