Uitnodiging voor de Late Summer Fair in Sliedrecht

07-08-2013 20:54

We zijn uitgenodigd door de Stichting Sliedrecht Groen om samen met hen een kraam te bemannen tijdens de Late Summer Fair te Sliedrecht op zaterdag 14 september 2013.

Het is voor ons helemaal nieuw om op een fair te staan, maar nemen de uitnodiging en uitdaging graag aan. Het zal inhouden dat we zoveel mogelijk informatie betreffende de honingbijen en andere insecten meenemen die we bemachtigen kunnen. Zowel de Vereniging van Carnica imkers, als de Bijenvereniging Dordrecht, willen ons helpen aan materiaal dat we die dag kunnen gebruiken.

We denken dan aan de gebruiksvoorwerpen van de imker, bijvoorbeeld uitgebouwde ramen, wat honing in raat, geslingerde ramen, misschien de honingslinger (daar zijn we nog niet over uit), boeken over bijen en honing en wat ons nog te binnen schiet de komende tijd.

Jullie zouden ons ook kunnen helpen door te mailen wat er zoal interessant zou zijn om te bekijken bij onze kraam....Iets wat wij vergeten zijn in onze opsomming bijvoorbeeld. Het zou ons in ieder geval helpen om te weten wat mensen graag zouden willen zien en uitgelegd zouden willen hebben die dag.

 

Dus misschien tot ziens op de Late Summer Fair.......