Vervolg Sliedrechtsecretsanta.

25-12-2014 12:46

Secret Santa werd mogelijk gemaakt door het werk van Nicole Boer en Peter de Borst uit Sliedrecht.

 

Bericht van Secret Santa:

Bericht van facebook 23 december 22:48 uur:

"Wat een mooie dag. Met 6 auto's alle verwenpakketten mogen bezorgen. Verrassende, lachende, achterdochtige, fronsende, blije, traanwegpinkende en verbaasde gezichten mogen zien bij het aanbieden van de verwenpakketten aan de deur.

75 pakketten werden door net zoveel Secret Santa's samengesteld en door een aantal secret ondernemers aangevuld met lekkers en goed. Deze pakketten zijn voor 201 Sliedrechtse personen bedoeld als dat kleine beetje extra's (financieel, steun, positieve boost) die een mens met deze dagen goed kan gebruiken.

12 bezorgers hebben begin avond hun auto volgeladen en de wegen in Sliedrecht meerdere malen doorkruist om de juiste adressen te vinden. Morgen gaan we nog de resterende huizen langs, waar vandaag de deur gesloten bleef.

Namens het team achter Sliedrecht Secret Santa willen wij alle mensen die op wat voor wijze ook hebben meegedaan, ontzettend danken voor hun liefdevolle hulp en inzet. Met elkaar maken en houden we Sliedrecht een mooi leefbaar dorp, waar oog is voor de ander achter een andere deur. De wereld kunnen wij niet veranderen, wel onze eigen straat, wijk en dorp.

Wij wensen een ieder zeer liefdevolle en mooie feestdagen toe.
En natuurlijk houden wij jullie nog even op de hoogte van de laatste afwikkelingen".