Wat ben ik toch altijd laat met berichtgevingen!

10-09-2018 15:15

Afgelopen zaterdag de Late Summer Fair 2018.

 

Was een beetje een tegenvaller qua drukte, maar nu begreep ik later dat er (weer) andere evenementen in het dorp waren georganiseerd zoals o.a. de oldtimers tentoonstelling. Dan denk ik waarom niet alles samen op de kerkbuurt? Leeft het daar tenminste ook eens op en komen er meer mensen langslopen.

Zouden die organisatoren daar nou zelf ook niet aan denken?!

 

Verder was erg koud, wij stonden op een plek waar de wind ons erg gewillig was en wij met een te dun jasje dat moesten bekopen.

 

Het Crescendo orkest speelde, met als gevolg dat ik niemand meer kon verstaan, want deze dame is aan een kant zo goed als doof. Dus u snapt, ik was er niet zo happy mee. Maar ze hebben wel hun best gedaan!

 

Zelf vond ik onze kraampjes er weer picobello uit zien, we werken samen met Sliedrecht Groen die nog steeds trouw en moedig probeert mensen wakker te schudden dat het nu toch wel tijd wordt om die tegels uit de tuin te gaan halen en er planten en bloemen voor in de plaats te planten.

En natuurlijk was er weer de trouwe prijsvraag waar mensen moesten vertellen welke bloemen ze op de foto's zagen die hen voorgehouden werden.

 

Op het eind kwam er een soort bandje langslopen die overal even stil stond om wat repertoire aan muziek te spelen. Was erg mooi gespeeld en gezongen, verder maakten ze grapjes tussendoor en zongen oude evenals recente liederen. Zelfs voor onze bijtjes werd er een liedje gezongen! Malle mannetjes...

Maar goed, dat vrolijkte de boel weer een beetje op. Wat helemaal fantastisch was dat er kinderen die spontaan bij het trio gingen staan met een eigen muziek instrument mochten meespelen. Ze betrokken de kinderen in de muziek die ze speelden. Wat is dit een speciale en ook positieve ervaring voor de kinderen!

 

Enkele foto's:

 

De Flamigo's:www.deflamingos.nl/