Weer eens wat anders met bijenwas

07-01-2015 13:22

 

NIEUW! De Moeder's Geurvormen van bijenwas

Kan het leuker, mooier, natuurlijker? Bijenwas vormpjes met (h)eerlijke geuren voor je aromalampje, waarbij je de bijenwas kan hergebruiken. 
Bijenwas met geurige oliën 
Wij gebruiken echte, pure bijenwas van Nederlandse imkers (die biologische honing maken), die wij aanvullen met een prachtige essentiële olie of een heerlijk parfum. Alles natuurlijk waardoor er geen nood is als kinderen een vormpje proberen op te eten. In je mond is de was als een soort kauwgom. Gezien de hulp die de bijen wereldwijd goed kunnen gebruiken, wordt een deel van de opbrengst via Stichting De Moeder's Geuren, gedoneerd aan specifieke bijen-projecten. Zo is elke bij blij dat jij haar bijenwas gebruikt. 
Milieuvriendelijk geproduceerd
Zoals je van de Moeder's Geuren gewend bent krijg je altijd heerlijk veel waar voor je geld: je pakketje staat bol van een eerlijke inhoud. Het verpakkingsmateriaal is minimaal en milieuvriendelijk.
Gebruiksaanwijzing
Leg het vormpje in het bakje van een aromalampje en steek het theelichtje aan. De bijenwas smelt en de geur verspreidt zich met de bekende milde geur van bijenwas. Door het gebruik van alleen natuurlijke oliën is de geur zacht en mild, en niet opdringerig. Je kunt vervolgens uren lang van de geuren genieten. Wanneer de geur op is, kan de bijenwas aangevuld worden met druppels essentiële olie uit een flesje. De hoeveelheid bijenwas vermindert niet, dus het bakje hoeft niet zoals bij water steeds aangevuld te worden en is er geen gevaar van droogkoken.De bijenwas kan als het gestold is gemakkelijk uit het bakje loskomen als je het onderste boven onder de warme waterkraan houdt. 


De vormpjes zijn in gemixt verpakt in zakjes van drie verschillende maten:
klein (€ 1,95), medium (€2,95) en groot (€ 3,95).

www.wierook.nl/winkel/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=9829&Itemid=205

 

Maandag 12 januari 2015