Reinigende gezichtsproducten:

Al deze producten zijn biologisch gecertificeerd!

BIO Gezichtsreinigingsmelk 200ml - Propolia

- Reinigingsmelk:

De biologisch gecertificeerde reinigingsmelk verwijdert mild de make-up en onzuiverheden die zich gedurende de dag hebben opgehoopt. Het is een reinigingsmelk met een zachte geur van sinaasappel. Ze laat geen vette laag achter op het gezicht.

Ingrediënten: Honing, propolis, Aloe vera, zoete sinaasappel, plantaardige glycerine en Vit E. 

Gebruiksaanwijzing: Breng de lotion aan op een watje en reinig het gezicht en de hals. 

Inhoud: flacon van 200ml. 

Bio gecertificeerd.

 

-Gezichtsscrub:

De microparels van verschillende grootte in deze biologische scrub reinigen de huid voorzichtig en grondig door alle dode huidcellen en overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen Uw huid wordt zacht dankzij de combinatie van aloe vera en propolis. Een heerlijk product met een frisse geur van abrikozen.

Ingrediënten: propolis, aloe vera, plantaardige glycerine en abrikozenpitten. 

Voor diegene die door het regematig scrubben overtollig talg willen kwijtraken en die een milde verzorging voor hun huid wensen.

Gebruiksaanwijzing: De huid eerst reinigen met de reinigingsmelk of huidtonic om vervolgens de scrub op de zuivere huid aan te brengen. Met ronddraaiende bewegingen zachtjes inmasseren. Afspoelen met lauw water en daarna zo nodig een verzorgend masker aanbrengen.

Inhoud: tube van 50ml.

Bio gecertificeerd.

 

Gezichtsmasker 50ml - BIO - Propolia

Foto: Propolia.com en de Werkbij.nl

- Gezichtsmasker:

Dit masker bestaande uit twee soorten klei en is speciaal ontwikkeld voor het welzijn van ieder huidtype. Het reinigt, hydrateert en herstelt de opperhuid en biedt alle voedingsstoffen die uw huid nodig heeft. 

Ingrediënten: honing, propolis, kaolien, illiet, etherische olien van lavendel en palmarosa.

Gebruiksaanwijzing: Breng het masker in een gelijkmatige laag op het gezicht aan. Laat de oogcontouren vrij. Laat dit masker zo'n 5 tot 10 minuten zitten. Verwijder dan het masker met een vochtig doekje en spoel het gezicht af met lauw water. 

Inhoud: pot van 50ml inclusief spatel.

Bio gecertificeerd.

 

- Corrigerende huidroller:

"Voor tieners met een probleemhuid". 

Omdat SOS onvolkomenheden alleen natuurlijke werkzame stoffen bevat en voor 67% uit biologische ingredienten bestaat, biedt het de huid een milde corrigerende werking. Met de roller en roestvrij stalen kogel kunnen problemen gericht aangepakt worden zonder de huid uit te drogen. 

Ingrediënten: propolis, etherische olie van Tea tree, palmarosa, lavendel, perpermunt en citroen, bloemenwater van hammamelis en aloe vera.

Gebruiksaanwijzing: elke ochtend al masserend aanbrengen op de onzuiverheden van de huid. Op een onopgemaakte huid in de loop van de dag herhalen indien nodig.

Inhoud: roller van 15ml. 

Bio gecertificeerd.