-Mond:

 
Onderstaande tekst en beschrijvingen zijn opgesteld uit de folder en website van zowel www.propolia.com en www.dewerkbij.nl
 

 

- Propolisoplossing met olie zonder alcohol:

Foto: van-de-baanhoek.nl
 
 
Zowel voor de mondverzorging als voor de huid te gebruiken!
 
 

Deze oplossing zonder alcohol en zonder etherische olien versterkt de helende en zuiverende werking van de propolis, de biologische olijfolie vergemakkelijkt het toedienen van de oplossing op zowel de huid als op het tandvlees. Tevens kan de propolisolie gebruikt worden als mondwater door het in een beetje warm water op te lossen. En de propolisolie kan rechtstreeks op het tandvlees aangebracht worden. De propolis heeft een reinigende, kalmerende en anti-bacteriele werking.

 

Ingrediënten: 100% gezuiverd propolisextract, biologische olijfolie en honing.

 

Voor mensen met gevoelig of beschadigt tandvlees of een geirriteerde of beschadigde huid.

 

Gebruiksaanwijzing: Voor gebruik het flesje schudden. Als verzachtende werking voor de huid, de olie aanbrengen op de huid en inmasseren. Ook plaatselijk toe te dienen op het tandvlees. 

Inhoud: Fles met pipet van 30 ml. 
 
 
- Mondspray met honing, propolis en tijm:
Foto: van-de-baanhoek.nl
 
 

Een 100% natuurlijke spray die uw mondproblemen aanpakt. Met de ultra geconcentreerde formule van propolis en etherische tijmolie ervaart u een kalmerende werking in uw mond. Voor verbeterende mondhygiene.

 

Ingrediënten: propolis, homing en etherische Tijmolie.

Voor mensen met problemen in de mondholte.

 

Inhoud: Spray van 20 ml. 

 

- Kauwgom met propolis en Pepermunt of Kaneel:

Foto: van-de-baanhoek.nl

 

De suikervrije (*) kauwgom reguleert de zuren in de mond en zorgt voor een frisse adem. Waar de Pepermunt zorgt voor de frisheid en een zoete smaak, heeft de Kaneel een reinigende werking. De Propolis zorgt voor een anti-bacteriele basis en heeft een zuiverende en beschermende werking".

 

Ingrediënten: Sorbitol, Xylitol, Maltitol siroop. Gombasis (soja); gezuiverde propolis-extract (8%); kaneel etherische olie (2%), glycerine, lecithine soja, thaumatin en carnaubawas.

 

Inhoud: doosje met 27 dragees, 24 gram. 

 

(*) Bevat de zoetstoffen: Sorbitol, Xylitol en Maltitol siroop.
 

- Pure propolistinctuur:

Moedertinctuur 30 ml - Propolia
Foto: Propolia en de Werkbij

 

Een 100% gezuiverd propolisextract.

U kunt de tinctuur op verschillende manieren gebruiken: als gorgeldrank, gemengd met honing voor de pijnlijke keel, gemengd in een warme drank of op een suikerklontje om winter"kwaaltjes" tegen te gaan. 

 

Ingrediënten: 100% gezuiverd propolisextract.

Gebruiksaanwijzing: s' Ochtends: spuit een pipet op een stukje brood of een lepeltje honing. Overdag: los een pipet op in een glas water; grondig doorroeren en innemen. Vier pipetjes per dag gedurende 10 dagen.

Inhoud: Fles met pipet van 30ml. 

 

- Tandpasta met propolis:

Propolis Tandpasta - Propolia

Foto: Propolia.com en de Werkbij.nl

 

Dankzij de krachtige werkzame stoffen (propolis, etherische oliën en plantenextracten) verwijdert deze tandpasta effectief tandplak, dat tandbederf veroorzaakt. Ook verzacht de tandpasta pijnlijk tandvlees en vergroot zij de weerstand ervan. Daarnaast geeft de tandpasta langdurig een frisse adem. Regelmatig gebruik van deze tandpasta verzekert u van een uitstekende gebitshygiëne.

 

Ingrediënten: propolis, munt, perpermunt, kardamom, selderij, muskaat, groene anijs en kaolien, rozemarijnolie, framboos vruchtensap, mandarijn olie, vruchtenextract van de zwarte bes.

Gebruiksaanwijzing: 3 x per dag gedurende 3 min poetsen met een tandenborstel die u elke 3 maanden vervangt.

Inhoud: Tube van 75ml.

 

- Propolisoplossing 'SOS mondzorg' spray met honing en kruiden:

Propolisoplossing met honing en kruiden - SOS mondzorg 30ml - Propolia BIO
Foto: Propolia en de Werkbij
 
 

Propolis heeft een reinigende en verzachtende/kalmerende werking op het tandvlees, op de keel en werkt ook op de huid bij letsel of uitslag. Gebruik het als mondwater door een pipetje in een glaasje water te doen en de mond te spoelen. Spuug daarna de oplossing uit. Of brengt de propolisoplossing direct aan op het tandvlees. 

 

Ingrediënten: zuivere Propolis (83%), alcohol, honing (16%), etherische olie van Kaneel, Kruidnagel en Rozemarijn.

Voor mensen met pijnlijke keel, geirriteerd tandvlees of wondjes (prikt wel ivm de alcohol-minder geschikt voor wondjes bij kinderen), 

Inhoud: fles met pipet van 30 ml. 

 

- Kauwpropolis:

Kauwpropolis - Propolia

Foto: Propolia en de Werkbij

 

Een product dat uniek is in zijn soort. Deze plakjes propolis bevatten geen onzuiverheden! Deze kauwpropolis heeft vele krachtige reinigingseigenschappen die de hygiene van de mond, keel en tandvlees versterken. 

 

Ingrediënten: 100% gezuiverde propolis.

Gebruiksaanwijzing: een staafje in de mond houden (geklemd tussen de wang en de kaak of gewoon op de tong) en zachtjes kneden zodat het langzaam warm wordt: de propolis mengt zich dan met het speeksel en verspreidt zich zo door de mond.

Voor mensen die zuivere, onbewerkte propolis willen gebruiken om hun mondholte en tandvlees gezonder te maken en te houden. 

Inhoud: Doosje met propolisplakjes van 10 gram, voorgesneden.