Pure propolis producten:

 
Catalogus Propolia NL (light).pdf
 

 

 

 

 

 

 

- Propolis capsules:

Propolis is een harsachtig product die de honingbijen verzamelen van bloemknoppen, bladeren of de schors van een boom. 

Propolis heeft een anti-bacteriele en antivirale werking. Het werkt tegen jeuk en pijn, het verstrekt tevens ons immuunsysteem, maar werkt ook bij andere lichamelijk klachten.

De capsule bevat een 100% propolis poederextract. Het omhulsel van de capsule is van plantaardig materiaal gemaakt.

Glutenvrij!

Gebruik: Neem 8 capsules per dag, 4 voor de lunch en 4 voor het avondeten, minstens een kwartier voor het eten. 

Pot: 80 capsules

 

- Propolis talkpoeder.

Een pure fijngemalen propolis in poedervorm, voor genezing van huidirritaties, wonden, open blaren, vochtig eczeem, luieruitslag en andere (vochtige) wonden. Bestrooi de wond royaal met het propolispoeder en laat het inwerken, niet uitspoelen. 

Ingredienten: Talc, Propolis Cera (propolis-extract), Rosmarinus officinalis, (Rosemarijn) Leaf oil, Benzylalcohol, Benzylbenzoate, Benzylcinnamate, Bezylsalicylate.

100% fijngemalen gezuiverde propolisextract (poeder).
100% natuurlijk

Dermatologisch getest.

Pediatrisch controle uitgevoerd!

Inhoud: pot van 30 gram

ENKEL VOOR UITWENDIG GEBRUIK!!!

 

- Propolisoplossing met kruiden & honing voor de mond- en huid hygiëne

Propolis heeft een reinigende en verzachtende werking op het tandvlees, maar ook op de keel en in de mond. Het kan echter ook op de huid aangebracht worden als een ontsmettingsmiddel.

Gebruik het als mondwater door enkele druppels in een glaasje water te doen en de mond te spoelen. Of brengt de propolisoplossing direct aan op het tandvlees. Breng het aan op de huid waar nodig en laat het (in)drogen.

Ingrediënten: Propolis cera (propolis-extract 14%), honing (20%), Cinamomum cassia oil (kaneel olie), Eugenia caryophyllus bud oil (kruidnagel knopolie), Rosmarinus officinalis leaf oil (rozemarijn bladolie), alcohol, Benzylbenzoate, Benzylcinnamate, Benzylsalicylate, cinnamyl alcohol, cinnamal, coumarin, eugenol, limonene, linalool, water.

Inhoud: fles met pipetje van 30 ml

 

- Propolisoplossing zonder alcohol.

Deze oplossing zonder alcohol en zonder etherische olien versterkt de helende en zuiverende werking van de propolis, de biologische olijfolie vergemakkelijkt het toedienen van de oplossing op zowel de huid als op het tandvlees. Tevens kan de propolisolie gebruikt worden als mondwater door het in een beetje warm water op te lossen. 

Voor gebruik het flesje schudden. Als verzachtende werking voor de huid, de olie aanbrengen op de huid en inmasseren. Ook plaatselijk toe te dienen op het tandvlees. 

Ingrediënten: glycerine, pure propolis (Propolis cera), biologische olijfolie (Olea europaea fruit oil*) en honing, glycol, Benzyl alcohol (deze stof is een natuurlijk bestanddeel voor de olijfolie, propyleen glycol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate.

* Ingrediënten van biologische landbouwproducten.

Inhoud: fles met pipet van 30 ml

 

- Propolis tinctuur.

Pure oplossing met alleen propolis in alcohol.

Een 100% gezuiverd propolisextract.

U kunt de tinctuur op verschillende manieren gebruiken: als gorgeldrank, gemengd met honing voor de pijnlijke keel, gemengd in een warme drank of op een suikerklontje om winter"kwaaltjes" tegen te gaan. Maar ook kan de tinctuur puur aangebracht worden op bijvoorbeeld wondjes. 

Ingredienten: 21% pure, gezuiverde propolis, oplosmiddel met alcohol en water.

Bij inname: neem 1 tot 4x per dag een pipet. Meng de druppels voor een optimale uitwerking met een koffielepeltje honing, doe ze op een suikerklontje, een stuk brood of een koekje. Spuit de inhoud van de pipet krachtig in een glas water of kop thee en roer. 

Huid: breng de oplossing aan, verspreid deze rond de te behandelen plek en laat de oplossing opdrogen.

Mond: breng de oplossing met de pipet aan op het tandvlees op de ontstoken plek en laat het product intrekken. Meng 1 tot 3 pipetten in een glas met een beetje water, zodat u kunt gorgelen of spoelen. Dit om uw mond te ontsmetten of om keelpijn te verzachten.

Schudden voor gebruik.

Geadviseerd wordt door de groothandel dit product vanwege zijn geconcentreerde aard niet toe te dienen aan kinderen onder de 3 jaar, zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor bijenproducten.

Inhoud: fles met pipet van 30 ml

 

(Geen afbeelding)

- Propolis Ulta poeder, inwendig gebruik.

Een 100% propolis-extract in poedervorm voor inwendig gebruik.

Tijdens de winterperiode kunt u uw immuunsysteem ondersteunen door het gebruiken van propolis in poedervorm (een ander alternatief zijn de propolis capsules). Gemakkelijk voor diegene die moeite heeft met het slikken van tabletten of capsules.

Ingrediënten: 100% puur propolis-extract in poedervorm, maiszetmeel en groene klei.

Glutenvrij!

 

Gebruik: Meng een theelepeltje propolis poeder met wat honing om vervolgens puur in te nemen en door te slikken.

Kan eventueel ook in een glas met lauw water, in een lepeltje jam of in de muesli.

Pot: inhoud 40 gram met maatlepel.

 

- Tabletten met een dubbele werking voor zowel de keel, conditie opbouw, voor energie, bij opkomende verkoudheidsklachten en seizoenswisselingen.

Rijk aan Vitamine C (133% van de ADH).

Geen suiker aan toegevoegd. 

Dankzij de propolis werken de tabletten snel en de acerola zorgt voor de vitamine C die de vermoeidheid vermindert.

Gebruik: Bij het aanvoelen van een opkomende verkoudheid of griep, zuig 5 tot 6 tabletten per dag op.

Ingrediënten: Sorbitol, propolis-extract (30%), droog extract van Acerola-extract met 25% vit C, Xylitol, magnesiumstearaat en natuurlijke aroma's van fruit en sinaasappel.

Inhoud: pot met 50 tabletten.