Keelverzorgingsproducten:

- Hoest- en Keelsiroop:

Met de verzachtende werking van honing, papaver voor de (slaap)rust en tijm voor de keel (verzachtend) samen met propolis (ontsmettend), maakt deze siroop tot een middel voor diegene die de slaap moeilijk vatten, maar heeft ook meteen een helende werking voor de keel.

Geen conserveringsmiddelen noch kleurstoffen aan toegevoegd. 

Is 100% natuurlijk en glutenvrij. 

Ingrediënten: Propolis, honing, klaproos, vlierbes, heemstwortel, tijm en citroen.

Voor mensen die zich 's avonds beter willen ontspannen en hun keel willen verzachten met een zachte biologische siroop.

Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik. Neem 1 eetlepel (15ml) éénmaal per dag, bij voorkeur voor het slapen gaan. Of één theelepel (5ml) 3x per dag. Na openen koel bewaren.

Inhoud: fles van 145ml. 

 

- Propolis oplossing zonder alcohol:

Deze oplossing zonder alcohol en zonder etherische oliën versterkt de helende en zuiverende werking van de propolis, de biologische olijfolie vergemakkelijkt het toedienen van de oplossing op zowel de huid als op het tandvlees. Ook kan de propolis olie gebruikt worden als mondwater door het in een beetje warm water op te lossen. 

Voor gebruik het flesje schudden. Als verzachtende werking voor de huid, de olie aanbrengen op de huid en inmasseren. Ook plaatselijk toe te dienen op het tandvlees. 

Ingrediënten: glycerine, pure propolis (Propolis cera), biologische olijfolie (Olea europaea fruit oil*) en honing, glycol, Benzylalcohol (deze stof is een natuurlijk bestanddeel voor de olijfolie, propyleen glycol, Benzylbenzoate, Benzylcinnamate, Benzylsalicylate.

* Ingrediënten van biologische landbouwproducten.

Inhoud: fles met pipet van 30 ml

 

- Propolis pastilles met honing en eucalyptus:

De propolis-pastilles van Propolia zijn één van de eerste producten die de firma sinds 1979 geproduceerd heeft. 

De pastilles zijn een genot van een product dat een weldadige werking heeft op de keel of bij een slechte adem. U vindt er alle smaken in terug, van heel zoet tot scherp.  Ter verzachting van de keel en voor een frisse adem. 

Verkrijgbaar in honing met sinaasappel en honing met eucalyptus. 

Gebruiksaanwijzing: Neem 5 tot 6 keer per dag een pastille en zuig er langzaam op. 

Inhoud: doosje 45gram.

 

- Propolis tinctuur:

Pure oplossing met alleen propolis in alcohol.

Een 100% gezuiverd propolisextract.

U kunt de tinctuur op verschillende manieren gebruiken: als gorgeldrank, gemengd met honing voor de pijnlijke keel, gemengd in een warme drank of op een suikerklontje om winter"kwaaltjes" tegen te gaan. Maar ook kan de tinctuur puur aangebracht worden op bijvoorbeeld wondjes. 

Ingrediënten: 21% pure, gezuiverde propolis, oplosmiddel met alcohol en water.

Bij inname: neem 1 tot 4x per dag een pipet. Meng de druppels voor een optimale uitwerking met een koffielepeltje honing, doe ze op een suikerklontje, een stuk brood of een koekje. Spuit de inhoud van de pipet krachtig in een glas water of kop thee en roer. 

Huid: breng de oplossing aan, verspreid deze rond de te behandelen plek en laat de oplossing opdrogen.

Mond: breng de oplossing met de pipet aan op het tandvlees op de ontstoken plek en laat het product intrekken. Meng 1 tot 3 pipetten in een glas met een beetje water, zodat u kunt gorgelen of spoelen. Dit om uw mond te ontsmetten of om keelpijn te verzachten.

Schudden voor gebruik.

Geadviseerd wordt door de groothandel dit product vanwege zijn geconcentreerde aard niet toe te dienen aan kinderen onder de 3 jaar, zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor bijenproducten.

Inhoud: fles met pipet van 30 ml

 

Kauwpropolis - Propolia

- Zuivere propolis om op te kauwen:

Een product dat uniek is in zijn soort. Deze plakjes propolis bevatten geen onzuiverheden! Deze kauwpropolis heeft vele krachtige reinigingseigenschappen die de hygiene van de mond, keel en tandvlees versterken.  

Ingrediënten: 100% gezuiverde propolis.

Gebruiksaanwijzing: een staafje in de mond houden (geklemd tussen de wang en de kaak of gewoon op de tong) en zachtjes kneden zodat het langzaam warm wordt: de propolis mengt zich dan met het speeksel en verspreidt zich zo door de mond.

Voor mensen die zuivere, onbewerkte propolis willen gebruiken om hun mondholte en tandvlees gezonder te maken en te houden. 

Inhoud: Doosje met propolisplakjes van 10 gram, voorgesneden. 

Propolisoplossing zonder alcohol:

Deze oplossing zonder alcohol en zonder etherische olien versterkt de helende en zuiverende werking van de propolis, de biologische olijfolie vergemakkelijkt het toedienen van de oplossing op zowel de huid als op het tandvlees. Tevens kan de propolisolie gebruikt worden als mondwater door het in een beetje warm water op te lossen. 

Voor gebruik het flesje schudden. Als verzachtende werking voor de huid, de olie aanbrengen op de huid en inmasseren. Ook plaatselijk toe te dienen op het tandvlees. 

Ingrediënten: glycerine, pure propolis (Propolis cera), biologische olijfolie (Olea europaea fruit oil*) en honing, glycol, Benzyl alcohol (deze stof is een natuurlijk bestanddeel voor de olijfolie, propyleen glycol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate.

* Ingrediënten van biologische landbouwproducten.

Inhoud: fles met pipet van 30 ml