Hydraterende gezichtsproducten:

Al deze producten zijn biologisch gecertificeerd!

- Herstellende dag crème:

Een herstellende dag crème met shea butter, bijenwas en mangoboter, verrijkt met de combinaties van propolis en beschermende en herstellende bestanddelen, zoals bloemwater van sinaasappelbloesem.

Ingrediënten: Bloemwater van sinaasappelbloemsem, bijenwas, mango- en shea butter, propolis.

Voor mensen die een crème willen die bij hun huid past voor bescherming tegen schadelijke omgevingsinvloeden overdag.

Gebruiksaanwijzing: 's Ochtends na gebruik van de reinigingslotion, op het gezicht aanbrengen. Werk van de neus naar de wangen toe en maak daarbij lichte bewegingen van beneden naar boven.

Inhoud:  Flacon van 50 ml. 

Biologisch keurmerk.

 

- Nacht crème normale huid:

De samenstelling van deze nacht crème (van biologische gecertificeerde bestanddelen) is rijk aan plantaardige regenererende bestanddelen (jojoba, avocado, arganolie) en oxidatieremmers (koninginnegelei). Hij herstelt op natuurlijke wijze de vitaliteit en frisheid van uw huid.

Ingrediënten: koninginnegelei, jojobaolie, arganolie, avocado-olie.

Voor mensen met een huid die om een herstellende nacht crème vraagt en die een crème willen die niet sterk ruikt en niet afgeeft op het slaapkusssen. 

Gebruiksaanwijzing: 's Avonds, na de reiniging van het gezicht met de reinigingslotion, op het gezicht aanbrengen. Werk van de neus naar de wangen toe en maak daarbij lichte bewegingen van beneden naar boven.

Inhoud: Flacon van 50 ml. 

Biologisch keurmerk.

 

BIO Dagcrème voor droge huid 50ml - Propolia

- Dag crème voor de droge huid:

De biologische verzorging waar de droge huid heeft op gewacht! Zo kunnen we deze crème wel omschrijven.

Deze dag crème brengt het oxidatie remmende vermogen van propolis samen met de zachtheid van de hydraterende en voedende bestanddelen. 

Ingrediënten: Propolis, calendula, shea butter, aloe vera en bijenwas. 

Voor mensen die een crème willen die bij hun huid past voor bescherming overdag.

Gebruiksaanwijzing: 's Ochtends, na gebruik van de reinigingslotion, op het gezicht aanbrengen. Werk van de neus naar de wangen toe en maak daarbij lichte bewegingen van beneden naar boven.

Inhoud: Flacon van 50 ml.

Biologisch keurmerk.

 

BIO Nachtcrème voor de droge huid 50ml- Propolia

- Nacht crème droge huid:

Deze nacht crème voor de droge huid is rijk aan biologische bestanddelen (koninginnegelei, ananas, ginseng) met hydraterende werking en wordt als een zalf in uw huid opgenomen. 

Ingrediënten: Koninginnegelei, bijenwas, ginseng, ananas, sinaasappelbloesem, shea butter, jojoba, teunisbloem en squaleen (*) 

Voor die mensen die in de nacht hun huid willen laten herstellen van de schadelijke omgevingsinvloeden overdag.

Gebruiksaanwijzing;  's Avonds, na de reiniging van het gezicht met de reinigingslotion, op het gezicht aanbrengen. Werk van de neus naar de wangen toe en maak daarbij lichte bewegingen van beneden naar boven.

Inhoud: Flacon 50 ml.

Biologisch keurmerk.

(*) Cosmetische stoffen bevatten squaleen als huidregulator en weefselhersteller waarbij wordt verwezen naar de anti-oxiderende en cholesterol-regulerende eigenschappen

.

(Geen afbeelding beschikbaar)

- Hydraterend serum:

Speciaal een product voor de gevoelige huid!

Het kalmeert de huid, herstelt en verzacht. Dit nieuwe product van Propolia heeft een vloeibare en snel doordringende textuur zodat het zich makkelijk laat aanbrengen en hydrateert de huid effectief en langdurig. Hypoallergene formule. 

Belangrijkste ingrediënten: Propolis, honing, granaatappel- en vijgen-extracten, aardbeienwater, Aloe Vera, Hyaluronzuur, Safloer- en sesmolie, plantaardige Squalaan.

Masseer een paar druppeltjes van het serum in op een schone huid (na gebruik van een gezichtslotion). Breng hierna een dag crème op de huid.

Gebruik het als een kuur van 28 dagen om de normale vernieuwingscyclus van de huidcellen te herstellen.

Airless dispenser van 30 ml.

Biologisch keurmerk.

 

(Geen afbeelding beschikbaar)

- Revitaliserend serum:

Dit revitaliserende serum wordt voor 100% in de laboratoria van Propolia gemaakt en is een concentraat van de meest gerenommeerde natuurlijke ingrediënten tegen veroudering.

Dankzij de superfijne textuur trekt dit nieuwe product snel in uw huid. De samenstelling bestaat voor 82% uit biologische ingrediënten

Ingrediënten: Koninginnegelei, lelie, rozenbottel, gotu kola (*), ginkgo biloba, hyaluronzuur en plantaardige squaleen.

Voor mensen die een dagelijkse verzorging zoeken die hun huid revitaliseert, die opkomende rimpeltjes willen tegengaan. 

Gebruiksaanwijzing: Masseer een paar druppeltjes serum in op een schone, met reinigingslotion schoongemaakte huid en voordat u uw dag crème 
gebruikt. Als een kuur 28 dagen gebruiken om de normale vernieuwingscyclus van uw huidcellen te herstellen. 

Inhoud: Airless flacon van 30 ml. 

Biologisch keurmerk.

(*) Aziatische waternavel of Gotu Kola is een tonicum voor de huid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Aziatische waternavel gebruik je uitwendig bij wondjes, huidproblemen en cellulitis.

 

(Geen afbeelding beschikbaar)

- Oogcontourroller:

De roller activeert de microcirculatie van uw oogcontouren en trekt door de fijne structuur snel in uw huid. De unieke combinatie van biologische producten zorgt o.a. voor een betere doorbloeding.

Zo zorgt de korenbloem als concealer en de koninginnegelei voor de anti-oxidanten.

Ingrediënten: verse koninginnegelei, witte paardekastanje, groene cafeine, bloemenwater van korenbloemen en hamamelis, hyaluronzuur en ginkgo biloba.

Voor mensen die een biologisch en mild verzorgingsproduct willen ter behandeling van kringen en rimpels rondom de ogen.

Gebruiksaanwijzing: Elke ochtend 2 á 3 keer met de roestvrije kogel over de oogcontouren rollen (van buiten naar binnen) en daarna zachtjes op de huid tikken zodat het product beter kan doordringen in de huid.

Inhoud: Roller van 15 ml.

Biologisch keurmerk.